Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ надумали повернути квартиру приватизовану Вегешем

В УжНУ надумали повернути квартиру приватизовану Вегешем
З цією метою закарпатський виш звернувся до суду. Юридичний відділ Ужгородського Національного університету підготував і подав до суду позов про витребування майна з чужого незаконного володіння —...

З цією метою закарпатський виш звернувся до суду.

ВІДЕО ДНЯ

Юридичний відділ Ужгородського Національного університету підготував і подав до суду позов про витребування майна з чужого незаконного володіння — на цей раз йдеться про повернення у державну власність квартири, приватизованої колишнім ректором М. Вегешем.

Нагадаємо, 18 січня 2012 р. тимчасово виконуючий обов’язки ректора УжНУ О. Сливка на період «відрядження» М. Вегеша (фактично не відбув у відрядження) видав наказ, яким дав згоду на приватизацію квартири М. Вегешу без отримання дозволу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та за ціною в кілька гривень. У той час юридичний відділ і бухгалтерія університету заперечували проти вочевидь незаконних дій.

Реклама

У червні цього року в протесті прокуратури м. Ужгорода такі дії О. Сливки були названі «перевищенням повноважень» та «грубим порушенням законодавства». Перед поданням позову до суду в. о. ректора В. Ніколайчук порадився з деканами факультетів і отримав цілковиту підтримку позиції про повернення майна вишу, незаконно вилученого в попередні роки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно