Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді обговорили, як покращити умови життя людям з обмеженими можливостями

В Ужгороді обговорили, як покращити умови життя людям з обмеженими можливостями

В Ужгороді обговорили, як покращити умови життя людям з обмеженими можливостями
У четвер, 26 липня, у Закарпатській обладміністрації розпочався семінар на тему «Проблеми людей з обмеженими можливостями та напрямки їх вирішення відповідно до норм Конвенції ООН Про права...

У четвер, 26 липня, у Закарпатській обладміністрації розпочався семінар на тему «Проблеми людей з обмеженими можливостями та напрямки їх вирішення відповідно до норм Конвенції ООН Про права інвалідів». У заході беруть участь представники Закарпатського обласного товариства інвалідів ВОІ «СОІУ», регіонального центру соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації «Вибір», обласних управлінь регіонального розвитку, містобудування та архітектури, охорони здоров’я та соцзахисту.

ВІДЕО ДНЯ

Мета заходу – обговорення та реалізація заходів, які здатні покращити середовище у кожному конкретному населеному пункті нашого краю. Воно повинні стати комфортним для всіх громадян без винятку: інвалідів, літніх людей, чи просто мам з дитячими візочками, - впевнені учасники заходу. Важливою складовою у процесі досягнення цієї мети є дотримання вимог доступності об’єктів житлового та громадського призначення, зазначив під час виступу заступник начальника управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури Олег Боршовський.

Під час семінару, заплановано обговорити закони та найсучасніші архітектурно-будівельні норми, у яких зазначені параметри об’єктів, що зумовлюють максимальну зручність для всіх категорій громадян. Не оминуть увагою учасники семінару і проблеми зростання і шляхи попередження інвалідності, ефективність медичного забезпечення, нововведень у наданні соцдопомоги.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно