Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Гендиректор "Говерли": "Дехто хоче, щоб ми грали у Львові весь рік"

Гендиректор "Говерли": "Дехто хоче, щоб ми грали у Львові весь рік"

Гендиректор "Говерли": "Дехто хоче, щоб ми грали у Львові весь рік"
Ужгородський стадіон "Авангард" не отримав атестата на цей сезон, тому проводити на ньому матчі прем'єр-ліги заборонено. "Говерла" змушена грати на резервному стадіоні, яким охоче стала львівська...

Ужгородський стадіон "Авангард" не отримав атестата на цей сезон, тому проводити на ньому матчі прем'єр-ліги заборонено. "Говерла" змушена грати на резервному стадіоні, яким охоче стала львівська "Арена Львів". Там в минулі вихідні "Говерла" приймала донецький "Шахтар". Але чи зручно це самому футбольному клубу і його вболівальникам? За різними чутками, тільки орендна плата за один матч становить для ужгородців від 160 до 260 000 гривень. Плюс витрати на дорогу команди та вболівальників (клуб організував для відданих шанувальників безкоштовні автобуси), плюс проживання футболістів у львівському готелі...

ВІДЕО ДНЯ

Самим ужгородцям така ситуація теж не подобається, адже вони довго чекали повернення клубу в еліту. І коли це нарешті сталося, місто залишилося без футболу.

У футбольних колах ходять чутки, що ужгородцям спеціально не видали атестат на їх стадіон і примусово загнали на "Арену Львів". Адже цей стадіон місцевим "Карпатам" не потрібен, а значить, і грати на ньому нікому. А влада повинна показати всім, що побудована арена вкрай необхідна. Тому схоже, що це політичне, а не господарське рішення.

Реклама

Таке припущення висунуте було генеральним директором "Говерли" Іваном Шіцом.

- Іван Тиберійович, одні джерела зазначають, що у Львові ви будете грати до шостого туру, а решта - до кінця першого кола. Де правда?

Реклама

- Правда в тому, що дехто зацікавлений, щоб ми грали у Львові до наступного літа. Футбол - це бізнес, а бізнес - політика. Далі висновки робіть самі. Але наш клуб не зацікавлений в такій ситуації. Відвідування Львова влітає нам у копієчку. І я, як генеральний директор, не можу з цим миритися. Ми робимо все можливе, щоб якомога швидше повернутися до свого міста та до своїх уболівальників. Але коли це станеться, нам невідомо.

- Стадіон у Львові вам сподобався?

- Було б краще, якби прем'єр-ліга розвела наші матчі з "Карпатами" на різні дні. Тоді на гру "Говерли" прийшло б більше львів'ян. Хоча і в цьому турі на нашому матчі було більше глядачів, ніж на грі "Карпат", що стало для мене несподіванкою. Не хочу зловтішатися, але якщо "Карпати" і далі так будуть грати, як з "Іллічівцем", то "Говерла" збиратиме у Львові велику аудиторію.

Реклама

генеральним директором "Говерли" Іваном Шіцом.генеральним директором "Говерли" Іваном Шіцом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно