Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді ДТП. "Мерседес" протаранив маршрутне таксі

В Ужгороді ДТП. "Мерседес" протаранив маршрутне таксі
21 липня в Ужгороді по вул. Мукачівській поблизу ветеринарної аптеки «Лев», що навпроти ресторану «Цезар» сталася жорстка дорожньо-транспортна пригода. Винуватець ДТП, молодий хлопець 1989 року...

21 липня в Ужгороді по вул. Мукачівській поблизу ветеринарної аптеки «Лев», що навпроти ресторану «Цезар» сталася жорстка дорожньо-транспортна пригода.

ВІДЕО ДНЯ

Винуватець ДТП, молодий хлопець 1989 року народження, на автомобілі Мерседес класу «Е» намагаючись обігнати на шаленій швидкості все, що рухається, протаранив маршрутне таксі марки «Еталон» з пасажирами, далі гарненько продовжив свою справу вдаривши з неймовірною силою автомобіль Пежо «107» та знісши передні двері і пошкодивши фасад ветеринарній аптеці «Лев».

Від удару автомобіль Пежо «107» відлетів на іншу сторону вулиці і влетів у терасу ресторану «Цезар». Також цими діями молодик пошкодив фасад покер-клубу «Вайпер» та до нестями налякав стареньку бабцю, яка стояла під під’їздом власного будинку за 2-3 м від місця ДТП.

Реклама

Дивом звісно, не має постраждалих, однак винуватця ДТП – це особливо не хвилювало, після пригоди молодик поводився зухвало та разом із своєю білявою супутницею вдавався до погроз потерпілим та свідкам пригоди, тим часом ховаючи номерний знак автомобіля до багажнику. Незабувся звісно й козирнути своїми впливовими друзями та знайомими, які повинні були з його слів зробити все як потрібно, і зробити винного кого потрібно. Мабуть – «він мав на увазі» пасажирів маршрутки.

З поведінки «мажорного молодика» - власника мерседесу та його супутниці було очевидно, що ті перебували у не тверезому стані, від молодої пари несло легким ароматом алкоголю. Хоча й не дивно, оскільки зі слів очевидців, автомобіль був прикрашений весільними прикрасами, які молоді люди поспішно сховали.

Реклама

Щодо висновків правоохоронних органів по даному ДТП інформації не має. Хоча з неофіційних джерел відомо, що алкоголю в крові винуватця ДТП не виявили.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно