Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді демонтували небезпечний газопровід

В Ужгороді демонтували небезпечний газопровід
Як повідомив начальник служби підземних газопроводів ПАТ «Закарпатгаз» Олексій Садовников, у понеділок, 23 липня, розпочато демонтаж газорегуляторного пункту (ГРП) № 2 на вулиці Тельмана – одного з...

Як повідомив начальник служби підземних газопроводів ПАТ «Закарпатгаз» Олексій Садовников, у понеділок, 23 липня, розпочато демонтаж газорегуляторного пункту (ГРП) № 2 на вулиці Тельмана – одного з трьох, розташованих у мікрорайоні ужгородської Радванки.

ВІДЕО ДНЯ

Цій події передувала значна за обсягами робота на минулому тижні. Оскільки табірні будівлі свого часу було самовільно зведено безпосередньо на газовій трубі, а нині їх захищає чинне законодавство, працівники «Закарпатгазу» «відрізали» та «заглушили» газопровід низького тиску, що був прокладений під згаданими ромськими бараками, а також – газопровід середнього тиску, в зв’язку з чим довелося втручатися в роботу заводу побутової хімії, двох магазинів, комунально-побутових підприємств. Так ГРП № 2, позбувшись підвідного та вивідного газопроводів, втратив статус діючого.

Найближчим часом, у двохстах метрах від ромського табору, буде змонтовано новий шафовий газорегуляторний пункт (ШГРП) за пропускною здатністю ідентичний демонтованому ГРП.

Реклама

Закарпатгаз

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно