Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іван Балога вирішував проблеми мешканців Берегова

Іван Балога вирішував проблеми мешканців Берегова
У четвер, 19 липня, перебуваючи з робочою поїздкою в Берегові, голова обласної ради провів прийом громадян. Більше 70 мешканців міста звернулися до керівника ради з різними проблемами – забезпечення...

У четвер, 19 липня, перебуваючи з робочою поїздкою в Берегові, голова обласної ради провів прийом громадян. Більше 70 мешканців міста звернулися до керівника ради з різними проблемами – забезпечення обладнанням медичних закладів, оновлення шкіл та дитсадків. Просили допомоги й на встановлення систем водопостачання та з ремонтом доріг. Присутньою на прийому була й перший заступник Берегівського міського голови Ольга Бізіля.

ВІДЕО ДНЯ

Завідувач фтизіатричного відділення райлікарні Людмила Бенявська звернулася з проханням допомогти із закупівлею системи безперебійного джерела струму. Без цього обладнання в лікарні не можуть експлуатувати рентген-апарат.

Найчастіше цього дня до голови обласної ради зверталися освітяни. Так, директор ЗОШ №5 Людмила Пилип поінформувала, що минулоріч в школі почали міняти вікна. Педагог хоче, щоб цього року роботи були завершені. Також заклад потребує спеціалізованого навчального кабінету. Заступник директора ЗОШ №1 Людмила Лисюк каже, що в школі необхідно ремонтувати дах та замінити вікна. Керівник місцевої гімназії Ксенія Маргітич зверталися з клопотання про виділення шкільного автобусу. «Наш заклад відвідують школярі з двадцяти сіл Берегівщини та Мукачівщини, тому ця проблема надзвичайно актуальна. Автобус може значно полегшити життя діток», – констатує директор закладу. Також педагог просила сприяння у виданні її книги, яку нещодавно підготувала до друку. Голова обласної ради поінформував, що цього тижня в області за підтримки міністра МНС, депутата обласної ради Віктора Балоги стартував книговидавничий проект обласної газети, який має на меті підтримати видання книг закарпатських авторів – «Бібліотечка газети «Старий Замок». Пропозицію Ксенії Маргітич буде розглянуто експертами проекту.

Реклама

Завідувачі дитсадками міста – Надія Мадярко (дитсадок №12), Олеся Боршош (дитсадок № 6), Наталія Бізіля (дитсадок №7) просили допомоги з ремонтними роботами.

Питання, що їх озвучили освітяни голова обласної ради Іван Балога взяв на особистий контроль. Частину з них доручено розглянути обласному управлінню освіти та науки.

Реклама

Ряд мешканців міста звернулися з проханням про зміну графіку руху дизельного поїзду Батьово-Королево-Дяково. З початку літа залізничники встановили новий графік, який для тих, хто доїжджає на роботу в Берегово надзвичайно невдалий.

Голова об’єднання товариства співвласників багатоповерхових будинків «Місто» Олександр Гарах та керівник геологічної експедиції Василь Шклянка просили допомоги з вирішенням проблеми водопостачання в мікрорайоні геологів. Для цього прокласти півкілометра водопроводу. Вже найближчим часом за сприяння голови обласної ради Івана Балоги цю проблему буде вирішено.

Кілька мешканців клопотали про ремонт доріг. В першу чергу оновлення потребує вулиця Запорізька та частина дороги Берегово-Затишне-Кідьош.

Реклама

Голова міської ветеранської організації Лідія Буєвич просила допомогти з придбанням оргтехніки.

Частина звернень стосувалась надання допомоги на лікування, операції. Питання вирішуватимуть по кожному конкретному випадку.

На всі звернення краяни отримала обґрунтовані відповіді та по можливості – допомогу, жодне прохання не пройшло повз увагу голови обласної ради.

«Хочу відзначити, що в Берегові дуже дружня громада. Головні питання, з якими сьогодні зверталися – оновлення навчальних закладів, ремонт доріг, екологічні проблеми. Святі отці зверталися по допомогу у будівництві нових та ремонту діючих храмів. Прийшли на прийом і представники ромської громади. Їх турбувало питання надання освітніх послуг, забезпечення якісною питною водою їх мікрорайону. Частина людей просила матеріальної допомоги на лікування, медичне забезпечення. Мешканці мікрорайону геологів звернулося по допомогу з водопостачанням. І в цьому ми їм допомогли. Серед екологічних питань – людей турбує стан каналу Верке. Цю проблему треба вирішувати, в тому числі залучивши фінансування з міжнародних проектів. Також в місті Берегові є нагальна необхідність облаштування та реконструкції каналізаційної системи. Всі питання, з якими сьогодні зверталися берегівчани – будуть в мене на особистому контролі», – резюмував Іван Балога.

Також керівник ради повідомив, що подібні зустрічі з краянами буде проводити і в інших населених пунктах області.

Прес-служба обласної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно