Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Берегові горить сміттєзвалище

В Берегові горить сміттєзвалище
19 липня, під вечір, у Берегові загорілося сміттєзвалище, яке розташоване на окраїні міста. Отруйна хмара буквально за кілька годин вкрила все місто. Наразі поблизу джерела вогню не зафіксовано...

19 липня, під вечір, у Берегові загорілося сміттєзвалище, яке розташоване на окраїні міста. Отруйна хмара буквально за кілька годин вкрила все місто.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі поблизу джерела вогню не зафіксовано пожежних автомобілів, хоча мешканці мікрорайону вже зверталися до пожежників.

Таке явище у Берегові фіксується не вперше. Декілька років тому через загоряння сміття прийшлося звертатися до угорських пожежників, яких у терміновому порядку пропустили через кордон.

Реклама

На жаль, пожежні команди Берегівщини досі не оснащені всім необхідним. Єдине виключення - команда сільських пожежників з села Дерцен. Саме вони ймовірно і прийдуть на допомогу берегівчанам, якщо місцеві МНС-ники не поквапляться. Адже пожежа з боку сміттєзвалища може перекинутися на сусідні будинки - і тоді великої біді не уникнути.

Берегівське сміттєзвалище вже кілька років переповнене. Наступного року сміття з району мають звозити у с. Яноші, де мають побудувати сміттєпереробний завод за допомоги Євросоюзу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно