Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині чоловік розжився телефоном сусідки

На Іршавщині чоловік розжився телефоном сусідки
Днями до дільничного інспектора Іршавського РВ УМВС старшого лейтенанта міліції Івана Гелетея звернулась нещодавно жителька одного із сіл району. Жінка поралася по господарству, а свій мобільний...

Днями до дільничного інспектора Іршавського РВ УМВС старшого лейтенанта міліції Івана Гелетея звернулась нещодавно жителька одного із сіл району. Жінка поралася по господарству, а свій мобільний залишила на подвір’ї під балконом. Через деякий час вона захотіла подзвонити, однак свого телефона під балконом не знайшла. Сільчанка зрозуміла - не обійшлося без злодія, тому вирішила попросити допомоги міліціонерів.

ВІДЕО ДНЯ

«Шериф» Гелетей, опитавши сусідів та порозмовлявши із самою потерпілою, довідався: часто сюди у гості заходив чоловік, який вже не раз попадав у поле зору працівників міліції. Тому підозри впали саме на нього. Припущення правоохоронця підтвердилися, коли він навідався до оселі цього чолов’яги. Підозрюваний не зміг відкрутитися, адже телефон односільчанки, знайдений у нього, став незаперечним доказом його причетності до скоєння злочину.

Подібна прикрість трапилася і з жителькою іншого села цього ж таки Іршавського району. Господиня залишила свій «мобільник» на ліжку у спальній кімнаті, а сама пішла на город полоти грядки. Повернувшись згодом, не знайшла «трубки» на місці. Потерпіла звернулася до дільничного інспектора лейтенанта міліції Андрія Терновція.

Реклама

Дільничний, здійснивши відповідні оперативно-розшукові заходи, отримав інформацію: напередодні до помешкання згаданої сільчанки приходив її родич. Чоловік ніде не працював, тож жінка, шкодуючи його, частенько давала йому то п’ять, то десять гривень. Того дня молодика також бачили неподалік будинку потерпілої. Як виявилося, родич справді, скориставшись відсутністю господарів та відчиненими вхідними дверима, проникнув до хати, зайшов у спальну кімнату і викрав мобільний телефон.

Проти обох зловмисників працівники Іршавського РВ УМВС порушили кримінальні справи за ст. 185 КК України («Крадіжка»), які на сьогодні знаходяться на розгляді у суді.

Реклама

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно