Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді студент втопив дворічного малюка, щоб одружитися на його матері

В Ужгороді студент втопив дворічного малюка, щоб одружитися на його матері

В Ужгороді студент втопив дворічного малюка, щоб одружитися на його матері
У пориві пристрасті молоді люди іноді здатні на такі безрозсудні вчинки, від яких волосся стає дибки. В Ужгороді закінчився судовий процес над 23-річним студентом, який втопив сина своєї дівчини....

У пориві пристрасті молоді люди іноді здатні на такі безрозсудні вчинки, від яких волосся стає дибки.

ВІДЕО ДНЯ

В Ужгороді закінчився судовий процес над 23-річним студентом, який втопив сина своєї дівчини. На попередньому слідстві причину вбивства малюка, якому був рік і вісім місяців, злочинець пояснив так: «Хотів одружитися, а батьки не взяли б невістку з дитиною».

Третьокурсник ужгородського технікуму Євген закохався в Людмилу, коли дівчині було 17 років. Здійснити серйозні наміри, на думку хлопця, заважало одна обставина: позашлюбний син обраниці - Віталік, що з'явився на світ, як прийнято говорити, в результаті помилки молодості. Хлопчик ріс здоровим, у свої рік і вісім місяців набагато випереджав однолітків з розвитку, був життєрадісним і контактним.

Реклама

- Женя якось обмовився: «Я б одружився на тобі, якби не дитина», проте я не звернула на ці слова особливої ​​уваги, - розповіла на слідстві Людмила. - Мама чомусь його недолюблювала, хоча Євгенія ніколи не бачила, лише чула наші телефонні розмови. Так само його не прийняв син. Коли я сказала йому: «Підійди до дядька», Віталік замотав головою і притулився до мене. Хоча до інших незнайомим дорослим завжди підбігав і вітався. Одного разу Женя запропонував піти на річку, додавши, щоб я обов'язково взяла малюка - мовляв, хоче ближче познайомитися з ним.

- На пляжі я зробила вигляд, що заснула, - хотіла побачити, як Женя відноситься до дитини, - розповідає Людмила. - Він запропонував малюкові «пограти на березі», підхопив сина на руки і поніс до річки. Віталік заплакав і відразу замовк. Хвилини через дві я встала, щоб подивитися, як у них справи. І побачила, що мій наречений тримає хлопчика під водою. Закричавши, я кинулася в річку. Євген схопив мене за руки і потягнув на глибину, сказавши: «Зараз утоплю і тебе». А коли я вирвалася і вискочила на берег, кинувся за мною. «Розкажеш комусь - мої дружки тебе на шматочки поріжуть!» - Пригрозив він. А син так і залишився під водою.

Реклама

Наказавши Людмилі викликати на допомогу по телефону подругу, Євген організував пошуки малюка, який «грав на березі і пропав». Тіло дитини «знайшов» сам і навіть намагався зробити йому штучне дихання - втім, особливо не намагаючись. Прибулому дільничному і бригаді «швидкої» хлопець розповів про нещасний випадок. Люду, перебувала в шоковому стані, правоохоронці особливо не розпитували.

Зібрані на місці події матеріали направили до районної прокуратури. Слідчий звернув увагу на деяку плутанину в словах Євгенія. Увечері, після тривалої бесіди, студент зізнався у вбивстві хлопчика і написав явку з повинною. Людмила підтвердила, що Віталіка втопив її залицяльник. На слідчому експерименті затриманий відтворив свої дії. Психологічна експертиза визнала його осудним. Втім, без допомоги психіатрів в справі все одно не обійшлося: вона знадобилася матері Людмили. Літня жінка, для якої хлопчик був єдиною віддушиною в житті, відмовлялася визнавати його смерть. Бабуся кілька разів намагалася накласти на себе руки - різала вени, кидалася під машину. Увечері в день загибелі Віталіка вона відправилася в морг, виламала двері і почала робити померлому онукові штучне дихання. Після чого обернула тіло у простирадло, маючи намір віднести додому. Коли її затримали, жінка відчайдушно кричала: «Він живий! Віддайте його мені! »Маму Людмили госпіталізували в психіатричну клініку, де вона перебуває до цих пір.

Проти Євгена порушили кримінальну справу. Як тільки матеріали направили в суд, він відмовився від попередніх свідчень і почав стверджувати, що їх вибили силою.

Реклама

- Вина підсудного повністю доведена численними експертизами і свідченнями свідків, - розповіли нам в Ужгородському суді. - Євген не визнав провини, не розкаявся, злочин скоєно з особливою жорстокістю, тому суд ухвалив рішення засудити його до довічного ув'язнення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно