Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Шістнадцятирічна закарпатка потрапила до лікарні з наркотичним отруєнням

Шістнадцятирічна закарпатка потрапила до лікарні з наркотичним отруєнням

Шістнадцятирічна закарпатка потрапила до лікарні з наркотичним отруєнням
З метою попередження правопорушень серед неповнолітніх, забезпечення належного громадського порядку, безпеки дітей на території таборів відпочинку, які є на території Іршавського району у селі Осій...

З метою попередження правопорушень серед неповнолітніх, забезпечення належного громадського порядку, безпеки дітей на території таборів відпочинку, які є на території Іршавського району у селі Осій та селі Ч.Потік, місць концентрації молоді, проведення масових заходів у період літнього оздоровчого сезону, з 1 червня по 31 серпня Іршавський РВ УМВС у рамках операції «Літо-2012» проводить комплекс оперативно-профілактичних заходів.

ВІДЕО ДНЯ

У відділі кримінальної міліції у справах дітей на обліку перебуває 44 неповнолітніх, із яких 27 неповнолітніх осіб «особливої категорії» за скоєння злочинів. Працівниками кримінальної міліції у справах дітей складено 102 адміністративних протоколів, із яких 71 адмінпротокол на батьків( невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Статистика сумна, і варто задуматись, чому неповнолітніми скоюються злочини та правопорушення, і чому дорослі їх втягують у злочинну діяльність.

Під час відпрацювання у селі Ільниця було затримано 33-річну жінку, яка втягувала свого малолітнього сина у зайняття жебракуванням. За даним фактом Іршавським РВ УМВС було порушено кримінальну справу і гр. С. за рішенням Іршавського районного суду засуджена до трьох років позбавлення волі з іспитовим строком на один рік.

Реклама

Дорослі не задумуючись над наслідками для дитини, часто втягують неповнолітніх у пияцтво, такі факти мали місце у селі Вільхівка та селі Осій. Після чого підлітки опинялись на лікарняних ліжках, а дорослі мали справу з криміналом.

У перші дні літа на лікарняне ліжко з діагнозом отруєння наркотичною речовиною потрапила 16-річна дівчина із селі Осій. До речі, батьків дівчинки визнано судом безвісно відсутніми і опікуном призначено бабусю. На даний час стан здоров’я дівчинки задовільний, а за схиляння неповнолітніх до вживання наркотичних засобів порушено кримінальну справу відносно громадянина Г. До слова, працівники ВКМСД Іршавського РВ УМВС, розуміючи наскільки наркоманія з кожним роком стає проблемою серед молоді, активно включаються в операцію «Мак».

Реклама

Віта Горзов, помічник начальника Іршавського РВ УМВС по зв’язках із громадськістю та ЗМІ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно