Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Очільники Берегівщини перевірили стан справ в селі Кідьош

Очільники Берегівщини перевірили стан справ в селі Кідьош
26 червня голова Берегівської районної ради Андрій Бігарі та голова райдержадміністрації Ігор Свищо побували з робочою поїздкою у селі Кідьош, де ознайомилися із питаннями, що хвилюють мешканців...

26 червня голова Берегівської районної ради Андрій Бігарі та голова райдержадміністрації Ігор Свищо побували з робочою поїздкою у селі Кідьош, де ознайомилися із питаннями, що хвилюють мешканців села, а також провели виїзний прийом громадян.

ВІДЕО ДНЯ

Про досягнення та проблемні питання населеного пункту керівників району інформував Аттіло Надь. Сільський голова, зокрема, інформував присутніх про те, що у будівлі дитячого садочка проведено внутрішній ремонт, замінені на сучасні вікна та двері.

Очільники Берегівщини ознайомилися також із ходом реалізації спільного проекту Європейського Союзу та програми розвитку ООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", в рамках якого за співфінансуванням ПРООН та районного бюджету, а також за підтримки мешканців села створюється вуличне освітлення. Як доповів голова села, до 5 липня планують завершити всі роботи, пов’язані з цим, встановивши економні, енергозберігаючі світильники.

Реклама

Аттіло Надь також інформував про те, що громада села активно підтримує чистоту та порядок на території населеного пункту, зокрема, у громадських місцях розміщені урни для сміття.

Під час робочої поїздки у село Кідьош керівники району провели й прийом громадян. Місцеві мешканці отримали кваліфіковані відповіді від них, а також від начальника міськрайонного управління Держкомзему у місті Берегово і Берегівському районі Еріки Шинкевич. Так, Карло Шош цікавився земельними питаннями. Відомий винороб міг із задоволенням повернутися додому, адже отримав всю інформацію, що його цікавила.

Реклама

Прес-служба Берегівської районної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно