Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець залишився без грошей через власну безпечність

Ужгородець залишився без грошей через власну безпечність
Із заявою в міліцію звернувся лікар одного з медичних закладів Ужгорода, який повідомив про крадіжку з його помешкання. В квартиру заявника серед білого дня проникли сторонні особи, які викрали з...

Із заявою в міліцію звернувся лікар одного з медичних закладів Ужгорода, який повідомив про крадіжку з його помешкання. В квартиру заявника серед білого дня проникли сторонні особи, які викрали з тайника в шафі спальної кімнати гроші в сумі 20 тисяч доларів. Найцікавіше, що слідів взлому вхідних дверей не виявлено, обстановка в хаті не порушена. Загадкового злодія розшукує міліція.

ВІДЕО ДНЯ

Приватний підприємець з приміського села, що неподалік Ужгорода, припаркував обідньої пори на вулиці свій автомобіль, пішов у справах, а дверцята зачинити забув. Коли ж повернувся, то не виявив у салоні барсетки з грошима в сумі 16000 гривень, документами та мобільним телефоном. Потерпілий звернувся із заявою в міліцію.

А от злодія, котрий поцупив мобільний телефон та парфумерію з службового кабінету начальниці відділу однієї з держустанов Ужгорода, міліціонери вже затримали. Як з’ясувалося, ласим до чужого виявився 35-річний охоронець цієї ж установи. Замість охороняти чолов’яга крав! За це його притягають до кримінальної відповідальності.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно