Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття відвідали румуни

Закарпаття відвідали румуни
У вівторок, 26 червня, заступник голови облдержадміністрації Володимир Приходько зустрівся із президентом комісії парламенту Румунії по етиці Георгієм Барлеа та президентом будівельної фірми «Уніо»...

У вівторок, 26 червня, заступник голови облдержадміністрації Володимир Приходько зустрівся із президентом комісії парламенту Румунії по етиці Георгієм Барлеа та президентом будівельної фірми «Уніо» Віорелом Зойкас.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатська область зацікавлена у співпраці з Румунією. Підтвердженням цьому є Угода про міжрегіональне співробітництво між Закарпатською областю та повітом Марамуреш Республіки Румунія, котра була підписана ще у 2001 році. Також з 2008 діє Угода про економічне, комерційне, науково-технічне та культурне співробітництво між Закарпаттям та повітом Сату Маре. Про важливість міжнародної співпраці та спільні проекти із Румунією, під час зустрічі наголосив і Володимир Приходько.

У свою чергу, Георгій Барлеа висловив підтримку з боку Румунії у євроінтеграції України і зазначив, що Закарпаття є привабливим інвестиційним регіоном для румунських підприємців.

Реклама

Зараз готується до підписання Угода про економічне, торгівельне, науково-технічне і культурне співробітництво між Закарпатською областю та повітом Марамуреш (Румунія).

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно