Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Держгірпромнагляд виявив численні порушення на газових заправках

Держгірпромнагляд виявив численні порушення на газових заправках

Держгірпромнагляд виявив численні порушення на газових заправках
Спеціалісти територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області провели планові перевірки стану промислової безпеки та охорони праці суб’єктами господарювання, котрі експлуатують...

Спеціалісти територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області провели планові перевірки стану промислової безпеки та охорони праці суб’єктами господарювання, котрі експлуатують автомобільні газозаправні пункти (АГЗП), а також здійснюють наповнення балонів скрапленим вуглеводневим газом та їх реалізацію.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією заступника начальника теруправління Богдана Дороша, про порядок у цій сфері діяльності говорити не доводиться. Так, у ході перевірок фахівцями Держгірпромнагляду було виявлено понад 100 грубих порушень нормативно правових актів з охорони праці.

До найбільш розповсюджених слід віднести відсутність заземлення як модулів; ігнорування термінів проведення періодичних перевірок запірної апаратури; перевезення небезпечних вантажів спеціалізованим транспортом, у яких не поновлено відповідні дозволи, не забезпечення повною мірою працівників спецодягом і спецвзуттям, ряд інших.

Реклама

Також чомусь «забувають» проводити державну повірку манометрів, гумовотканинних рукавів, перевірки запобіжно-скидних клапанів резервуара, не ведеться журнал технічного обслуговування газонаповнювальних приладів тощо.Невтішним підсумком для перевірених суб’єктів господарювання стала заборона експлуатації 7 одиниць обладнання. Крім того, до адміністративної відповідальності притягнуто 11 працівників. На усунення виявлених порушень керівникам підприємств видані обов’язкові до виконання приписи та розпорядження.

Прес-служба Держгірпромнагляду у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно