Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські дороги не ремонтують через Євро-2012

Закарпатські дороги не ремонтують через Євро-2012
Дороги в Україні – одна з найболючіших проблем для водіїв. А чия в тому вина?! Як правило, всі звикли звинувачувати місцеву владу та дорожні служби, не знаючи, що з державного бюджету на 2012 рік...

Дороги в Україні – одна з найболючіших проблем для водіїв.

ВІДЕО ДНЯ

А чия в тому вина?! Як правило, всі звикли звинувачувати місцеву владу та дорожні служби, не знаючи, що з державного бюджету на 2012 рік було виділено 980 тисяч на утримання районних доріг, прибирання снігу та узбіччя , встановлення дорожніх знаків та горизонтальних розміток, хоча в минулому році на все це було виділено 3 мільйони гривень. Не встигають одні ями залатати, а інші наздоганяють. Це тому, що на деяких дорогах не проводився капітальний ремонт близько 25 років. На них, як то кажуть, вже і живого місця не залишилося, латка на латці.

Днями проводився заступником голови РДА Ю. Фельцаном та новопризначеним начальником філії «Іршавського автодору» І. Русином виїзний огляд виконання ямкового ремонту дороги Виноградів – Довге на території села Білки. Ігор Русин повідомив, що нещодавно дорожні працівники отримали нове обладнання, що дозволило набагато якісніше проводити ремонт доріг і що вони працювали б ще краще, якби був матеріал. Працівники Іршавського райдавтодору професійно й якісно проводили ремонт доріг. Хоча, неозброєним оком видно, що їхній стан потребує не тільки ямкового ремонту, а й капітального.

Реклама

«В Іршавському районі ми маємо 200 км. доріг загального користування (територіальні, районні, обласні), які знаходяться на балансі Служби автомобільних шляхів. Всі зазначені дороги потребують капітального ремонту, так, як з 1995 року він ще не проводився у зв’язку з недостатнім фінансуванням дорожньої галузі. На сьогодні, вартість капітального ремонту 1 км. дороги становить близько 3 мільйонів гривень, тобто потрібно 600 мільйонів, щоб привести їх у якісний стан. У зв’язку з проведенням Євро-2012 зменшено фінансування ремонту дорожніх шляхів», – розповів Ю. І. Фельцан. Коли закінчиться Євро-2012, можливо тоді держава виділить кошти для капітального ремонту не тільки для головних доріг країни, а й для районних автошляхів.

Іршавська РДА

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно