Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ створять раду старійшин

В УжНУ створять раду старійшин
Відбулося засідання авторитетних учених і педагогів-професорів, які тісно пов’язані з УжНУ десятками років своєї трудової біографії. Було вирішено належним чином оформити та ефективно задіяти новий...

Відбулося засідання авторитетних учених і педагогів-професорів, які тісно пов’язані з УжНУ десятками років своєї трудової біографії. Було вирішено належним чином оформити та ефективно задіяти новий дорадчий орган при першій особі університету – своєрідну Раду старійшин (сенат), який регулярно визначав би стратегічні пріоритети розвитку альма-матер на підставі реальних можливостей.

ВІДЕО ДНЯ

До складу дорадчої інституції ввійшли члени-кореспонденти НАН України Юліан Височанський та Василь Мікловда, член-кореспондент Національної академії аграрних наук Михайло Лендєл, ректор УжНУ 2004-2005 років Василь Русин, декан юридичного факультету 1993-2011 років Василь Ярема, заслужені професори Іван Мешко та Володимир Задорожний. Очолив університетських старійшин професор В. Русин.

Наступного засідання розглядатимуться проблемні аспекти, пов’язані, зокрема, з підготовкою до планової акредитації вишу, що пройде наступного року, а також із пошуком фінансових резервів для прискореного розвитку УжНУ.

Реклама

Прес-служба УжНУ

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно