Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські комунальники не справляються з вивозом сміття (ФОТО)

Ужгородські комунальники не справляються з вивозом сміття (ФОТО)

Ужгородські комунальники не справляються з вивозом сміття (ФОТО)
Депутат Ужгородської міськради Василь Гнатків звернувся до мера міста Погорєлова – поінформував, що комунальники неналежно виконують свою роботу: окремі сміттємайданчики міста не прибираються, у...

Депутат Ужгородської міськради Василь Гнатків звернувся до мера міста Погорєлова – поінформував, що комунальники неналежно виконують свою роботу: окремі сміттємайданчики міста не прибираються, у багатьох місцях утворені стихійні сміттєзвалища.

ВІДЕО ДНЯ

Відтак пан Гнатків попросив у градоначальника надати графік вивозу сміття та навести лад зі сміття за конкретними адресами.

У відповідь на це із мерії надали депутату графіки вивозу сміття, а начальник департаменту міського господарства зобов’язав директора КШЕПу до 8 червня ліквідувати стихійні сміттєзвалища, що у творені навколо контейнерних майданчиків.

Реклама

Однак станом на 10 червня майданчики, як видно з фото, і далі потопають у смітті.

«Проблема з вивозом сміття в місті назріла давно, – прокоментував Василь Гнатків. – Я неодноразово звертався до керівництва міста та КП “КШЕП” з проханням її вирішити. На мою вимогу нещодавно комісія міськради обстежила територію міста і виявила численні порушення. Це і переповнені відходами контейнери, і розкидане сміття на майданчиках. Також навколо деяких контейнерів були величезні купи порізаних гілок та несанкціоновані звалища. Мені сказали, що до 8 червня ці порушення буде усунуто, але як на жаль бачимо, станом на 10 червня навколо контейнерів й далі лишаються купи сміття.

Реклама

З ініціативи Василя Гнатківа, депутати Ужгородської міськради найближчим часом заслухають звіт голови КП «КШЕП» І.Довбака. Тож обранці матимуть змогу дізнатися все про стан вивозу сміття в Ужгороді, що називається, з перших уст.

Фото Богдана Машихіна

Ужгородські комунальники не справляються з вивозом сміття (ФОТО) – 01
Реклама
Ужгородські комунальники не справляються з вивозом сміття (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно