Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді обговорили розвиток сільських територій

В Ужгороді обговорили розвиток сільських територій
У середу, 13 червня, в Ужгороді розпочався семінар, під час якого експерти обговорюватимуть Проект Концепції комплексної програми розвитку сільських територій Закарпаття. Участь у семінарі беруть ...

У середу, 13 червня, в Ужгороді розпочався семінар, під час якого експерти обговорюватимуть Проект Концепції комплексної програми розвитку сільських територій Закарпаття. Участь у семінарі беруть заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик, голова Бюджетної комісії Закарпатської облради Василь Брензович, начальник обласного управління агропромислового розвитку Іван Паук, представник Посольства Канади в Україні Катрін Пельт’є-Арді.

ВІДЕО ДНЯ

- У сільській місцевості Закарпаття проживає 63% населення області, цей показник майже вдвічі більший, ніж загалом по Україні. При цьому, в області обмежена кількість земель сільськогосподарського призначення. Тому правильна та ефективна програма розвитку сільських територій в регіоні – на часі, – зазначив під час відкриття семінару Володимир Гоблик.

Зараз експерти, серед яких представники влади, сільських спільнот, суб’єкти господарювання, вносять свої пропозиції та рекомендації до Програми. Своїм досвідом, як розвивати сільські території, із закарпатцями діляться канадські фахівці.

Реклама

- Я рада бути сьогодні тут, у вашій області. Наші напрацювання у галузі сільського господарства, сподіваюсь, допоможуть у сферах економічного розвитку, охорони довкілля. Також зрозуміло, що в Закарпатті потрібно акцентувати увагу на розвитку туризму, у цьому ми теж намагатимемося допомогти, – повідомила Катрін Пельт’є-Арді.

Комплексна програма розвитку сільських територій Закарпаття розрахована до 2025 року.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно