Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу на Закарпатті сталось 8 пожеж

За добу на Закарпатті сталось 8 пожеж
Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби здійснено 8 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано. На пожежах врятовано одну людину. Внаслідок некласифікованих...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби здійснено 8 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано. На пожежах врятовано одну людину. Внаслідок некласифікованих надзвичайних подій одна людина загинула та ще одна травмувалася.

ВІДЕО ДНЯ

Для ліквідації наслідків буревію, який пронісся територією Закарпатської області 9-10 червня 2012 року, протягом 9-12 червня 2012 року від ТУ МНС було залучено 22 одиниці техніки та 91 чоловік особового складу.

Учора, 12 червня, о 12:10 виникла пожежа в дачному будинку, за адресою: Тячівський район, смт Солотвино, вул. Гагаріна. Пожежею було пошкоджено будинок та частину домашнього майна. Прямі збитки та причина пожежі наразі встановлюється.

Реклама

Цього ж дня о 15:35 надійшло повідомлення про загорання сміття на балконі квартири (власник встановлюється) за адресою: м. Ужгород, пр. Свободи. Пожежею знищено сміття. Прямий збиток – 0 грн. Причина пожежі встановлюється.

Також 12.06.12 о 19:35 виникла пожежа в житловому будинку, за адресою: смт Воловець, вул. Яблунева. Пожежею було пошкоджено крівлю на площі 15 м², дві житлові кімнати та речі домашнього вжитку. Прямі збитки – 8 000 грн. Причина пожежі наразі встановлюється.

Реклама

12.06.12 о 12:05 поступило повідомлення про виявлення ВНП часів Другої світової війни (попередньо мінометна міна), за адресою: Рахівський район, смт Ясіня. Вилучення та знешкодження групою піротехнічних робіт АРЗ СП ТУ МНС у Закарпатській області заплановано на 13 червня.

ТУ МНС України в Закарпатській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно