Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Про роботу 112 на час проведення Євро-2012

Про роботу 112 на час проведення Євро-2012
На період проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу прийняття викликів за номером 112 від абонентів фіксованого (користувачів міських стаціонарних телефонів) та...

На період проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу прийняття викликів за номером 112 від абонентів фіксованого (користувачів міських стаціонарних телефонів) та мобільного зв’язку здійснюватиметься лише у містах прийому Євро-2012 (Донецьк, Київ, Львів та Харків).

ВІДЕО ДНЯ

А далі, за необхідності, вони передаватимуться до відповідного регіону. Оперативно-чергова служба МНС Закарпаття, як й інші області Західної України, отримуватиме повідомлення від Головного територіального управління МНС у Львівській області. У разі надходження інформації по лінії 112 повідомлень, які належать до компетенції МВС, МОЗ, підприємств газо- та електропостачання, розташованих у межах гарнізону, забезпечуватиметься їх передача до відповідних екстрених служб: 102, 103, 104.

З метою належної організації функціонування номера 112 та забезпечення оперативного реагування на можливі екстрені виклики, 07 червня о 10:00 на базі Територіального управління МНС у Закарпатській області пройшла спільна нарада. У її роботі, яка проходила під координуванням заступника начальника ТУ МНС у Закарпатській області полковника служби цивільного захисту Богдана Ільковича, також взяли участь представники органів внутрішніх справ, охорони здоров’я (медицина катастроф), газо- та електропостачання області.

Реклама

Учасники зустрічі обговорили та узгодили порядок спільних дій у разі отримання повідомлень по лінії 112.

ТУ МНС у Закарпатській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно