Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На укріплення берегів Іршавських річок немає грошей

На укріплення берегів Іршавських річок немає грошей
Учора, 6 червня, відбулася нарада щодо виконання цього року заходів регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні ріки Тиса в Іршавському районі. На зустрічі обговорювався...

Учора, 6 червня, відбулася нарада щодо виконання цього року заходів регіональної програми комплексного протипаводкового захисту в басейні ріки Тиса в Іршавському районі.

ВІДЕО ДНЯ

На зустрічі обговорювався стан фінансування робіт із берегоукріплення згідно проектно-кошторисної документації на об’єктах, які постраждали внаслідок грудневого паводку 2010 року.

Найбільш потребують берегоукріплення річки Лисичанка, Іршавка, Боржава, але через брак коштів ці роботи поки призупинені. Розроблені проекти будівництва нової дамби в селі Вільхівка та заплановано підготувати такий проект для села Кам`янське. В Іршаві розробляють проект розчистки русла річки Іршавка в районі Свято-Іллінського православного храму.

Реклама

У засіданні наради взяли участь голова районної державної адміністрації В.Феєр, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Ю. Химинець, начальник Басейнового управління водних ресурсів у басейні р.Тиса В.Чіпак, директор об’єднаної дирекції будівництва водогосподарських об’єктів Р.Федів, начальник Берегівського МУВГ Ю.Ісак та його заступник, начальник Іршавської експлуатаційної дільниці Берегівського МУВП О.Скраль, а також голови Вільхівської, Лисичівської, Кушницької, Приборжавської, Камя`нської, Ільницької сільської ради.

Іршавська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно