Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція перевіряє продовольчу безпеку на Закарпатті

Міліція перевіряє продовольчу безпеку на Закарпатті
У зв’язку із проведенням на території України фінальної частини чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012 набуває актуальності питання контролю за епізоотичною ситуацією та продовольчою безпекою,...

У зв’язку із проведенням на території України фінальної частини чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012 набуває актуальності питання контролю за епізоотичною ситуацією та продовольчою безпекою, особливо у регіонах, де відбудуться футбольні матчі.

ВІДЕО ДНЯ

Створення фан-зон та кемпінгів для поселення іноземних вболівальників потребує підвищеної уваги щодо забезпечення належного контролю за закладами громадського харчування та місць продажу харчових продуктів на їх території. Задля цього в області створено 16 мобільних груп із працівників ветеринарної міліції, УДАІ, дільничних інспекторів міліції та інших підрозділів. До складу міліцейських груп увійшли також представники державної служби ветеринарної медицини, захисту прав споживачів та СЕС. Завданням перевіряючих органів є викриття фактів закупівлі, зберігання та постачання неякісної та небезпечної продукції тваринного походження, а також фактів порушення умов виготовлення та реалізації харчових продуктів та страв.

- Оскільки Закарпаття для вболівальників є транзитною областю, то протягом квітня-травня нами було здійснено перевірку 298 суб’єктів господарювання, частина з яких розташована у фан-зонах, на трасах та на території залізничних та автовокзалів. За їх результатами 10 осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності та винесено 11 інспекторських приписів щодо усунення недоліків, - коментує начальник ветеринарної міліції УМВС Володимир Луцак.

Реклама

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно