Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті діти-інваліди оздоровлюватись не будуть

На Закарпатті діти-інваліди оздоровлюватись не будуть
У червні в Міжгірському районі функціонуватимуть 35 дитячих таборів із денним перебуванням на базі ЗОШ району, які розпочали роботу з 26 травня, та 1 ДОТ “Сонечко” на базі ДП “Санаторій “Верховина”...

У червні в Міжгірському районі функціонуватимуть 35 дитячих таборів із денним перебуванням на базі ЗОШ району, які розпочали роботу з 26 травня, та 1 ДОТ “Сонечко” на базі ДП “Санаторій “Верховина” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

ВІДЕО ДНЯ

Із 15 до 18 травня цього року відділ у справах сім’ї та молоді спільно з відділом освіти, Міжгірським РВУ Держтехногенбезпеки України в Закарпатській області, райСЕС провели комплексні перевірки стану готовності всіх ТзДП відповідно до норм санітарного законодавства, правил пожежної безпеки та чинного законодавства з питань оздоровлення та відпочинку дітей. Під час їх проведення керівників таборів ознайомили з переліком документів та умовами функціонування ДЗВ.

За межами району оздоровлення дітей проходитиме в санаторіях “Човен” Свалявського району та “Малятко”; МДЦ “Артек” (Крим), ДП УДЦ “Молода гвардія” (м.Одеса) ДОЗ за межами району та області протягом літнього періоду.

Реклама

На превеликий жаль, немає змоги оздоровити дітей-інвалідів, які не обслуговуються самостійно, та дітей диспансерного обліку, які потребують цього першочергово.

Зрештою, плановий показник щодо оздоровлення та відпочинку дітей району може бути виконаний за умови у повній мірі фінансування літньої оздоровчої кампанії за рахунок бюджетних коштів усіх рівнів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно