Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівський офіс "Свободи" розгромили невідомі

Тячівський офіс "Свободи" розгромили невідомі
Днями в місті Тячів невідомі зловмисники здійснили напад на офіс Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Нападники діяли зумисне, наносячи матеріальні збитки пошкодженням майна. Як повідомив голова...

Днями в місті Тячів невідомі зловмисники здійснили напад на офіс Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Нападники діяли зумисне, наносячи матеріальні збитки пошкодженням майна.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив голова Закарпатської ОО ВО «Свобода» Олег Куцин, який виявив потрощене приміщення, з офісу нічого не зникло, тільки по-варварськи понівечені стіни, електромережа, розбиті сантехнічні засоби, поламані меблі тощо. Зафіксовані дії порушників неупереджено засвідчують дії зумисного характеру.

Чому саме тячівський офіс свободівців став об’єктом протиправних дій нападників, здогадатися не важко. По 72-му округу на виборах до Верховної Ради буде балотуватися лідер закарпатської «Свободи» Олег Куцин. Очевидно, політичним конкурентам це не на руку.

Реклама

Свободівці також припускають, що сепаратисти Закарпаття, яким аж ніяк не до вподоби проукраїнська політична сила ВО «Свободи» і яким постійно вказують на шовіністичну діяльність в «правовій» Україні, таким чином виявляють ненависть і нетерпимість до українства.

Прес-служба Закарпатської ОО ВО «Свобода»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно