Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські діти змагались в "Дивогонці"

Ужгородські діти змагались в "Дивогонці"
2 червня в міському парку “Підзамок” відбулися Другі всеукраїнські велоперегони «Дивогонка». Було зареєстровано 64 учасники віком від 2 до 15 років. Захід, проведення якого ініціювали організації...

2 червня в міському парку “Підзамок” відбулися Другі всеукраїнські велоперегони «Дивогонка». Було зареєстровано 64 учасники віком від 2 до 15 років. Захід, проведення якого ініціювали організації «Дивосвіт» та Пласт, мав на меті залучення дітей до безпечного велоспорту, пропагування здорового способу життя та здруження велогромади Ужгорода.

ВІДЕО ДНЯ

Змагалися всі запекло. Велогонка вдалася завдяки погоді та завдяки людям, котрі прийшли і тим, хто допоміг в проведенні цього заходу. А саме: організації Пласт (станиця Ужгород); директору парку “Підзамок”, депутату міської ради Тарасу Румянцеву; депутату Закарпатської обласної ради, генеральному директору ПАТ Закарпаттяобленерго Василю Ковачу; фотостудії КОЦКА; лабораторії HEMO MEDIKA; магазину Вікно в Європу; видавництву Ґражда; фотографу Олі Зарко; психологу Наталії Булеці.

Постійний партнер в організації — веломагазин Tatubike.

Реклама

Дивогонка була присвячена всесвітньому Дню захисту дітей. Щоб відзначити цей день, було започатковано благодійну акцію “Нове життя старого велосипеда”. Під час Дивогонки від хороших людей організатори отримали 2 стареньких велосипеди, які потребують ремонту. Ці велосипеди будуть відремонтовані та передані у один з дитячих будинків Закарпаття. Акція триває. Якщо ви можете домогти — маєте велосипед, деталі або бажаєте в інший спосіб підтримати акцію — прохання звертатися до організаторів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно