Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чопська митниця підчищає ряди

Чопська митниця підчищає ряди
Із початку року з Чопської митниці звільнили 16 посадових осіб, які порушили Присягу державних службовців та несумлінно виконували свої службові обов’язки. Так, нещодавно працівниками митної варти...

Із початку року з Чопської митниці звільнили 16 посадових осіб, які порушили Присягу державних службовців та несумлінно виконували свої службові обов’язки.

ВІДЕО ДНЯ

Так, нещодавно працівниками митної варти Чопської митниці на українсько-угорському кордоні провели переогляд іномарки «Пежо» після здійснення митного контролю головним інспектором, під час якого виявили 1300 пачок цигарок іноземного виробництва, приховані у салоні, конструктивних порожнинах та багажному відсіку.

Відтак, проведена перевірка встановила, що митник не дотримався вимоги митного законодавства та Технології прикордонного та митного контролю у пунктах пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення.

Реклама

Стало відомо, що дана іномарка протягом останніх 20 днів переїздила через кордон 16 разів. Не зважаючи на проведення аналізу та ризиків, інспектор не вивів транспортний засіб із спрощеної смуги руху «зелений коридор» до «червоного коридору» та не провів більш детальну перевірку транспортного засобу.

У результаті за матеріалами службової перевірки Чопської митниці прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу відносно вже звільненого митника за фактом зловживання ним службовим становищем (ч.3 ст.364 КК України).

Реклама

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно