Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гравці ФК "Говерла" отримали золоті медалі

Гравці ФК "Говерла" отримали золоті медалі
У середу, 30 травня, ФК «Говерла» в Ужгороді зіграла заключну гру сезону 2011/2012 років. На матчі були присутні заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Нестор Шуфрич,...
ВІДЕО ДНЯ

У середу, 30 травня, ФК «Говерла» в Ужгороді зіграла заключну гру сезону 2011/2012 років. На матчі були присутні заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Нестор Шуфрич, керівник Закарпаття Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, інші поважні гості, вболівальники футбольного клубу.

Ужгородські футболісти достроково виконали основне завдання, яке ставив перед ними тренерський штаб – здобули путівку до Прем’єр-ліги. Тож останній домашній матч із «Кримтеплицею» (Молодіжне) жодного турнірного значення не мав.

Реклама

Команда Олександра Севідова з перших хвилин гри захопила перевагу, яку не барилися реалізовувати. У першому таймі ужгородські футболісти двічі вразили ворота суперника. Ще три м’ячі побували у воротах гостей у другому таймі. Проте, один з м’ячів головний арбітр матчу не зарахував. Тож фінальний свисток зафіксував рахунок 4:0. Варто відзначити, що 3 з 4-х голів забив форвард закарпатської команди Олександр Косирін. Цей хет-трик дозволив йому стати кращим бомбардиром Першої ліги у сезоні 2011-2012 років. Ще один рекорд – команда не програла жодного матчу на своєму полі.

- Наші футболісти нині ще раз підтвердили, що виграш у Першій лізі – це не випадковість. Тому у наступному сезоні команда заслужено змагатиметься з найсильнішими футбольними клубами у Прем’єр-лізі. А влада, зі свого боку, докладе усіх зусиль, щоб футболісти грали на оновленому ужгородському стадіоні «Авангард», - наголосив під час вітального слова очільник краю Олександр Ледида.

Реклама

Під час урочистої церемонії футболісти отримали заслужені золоті медалі та Кубок чемпіона України з футболу серед команд Першої ліги. Також футболісти та тренерський штаб клубу нагороджені почесними грамотами та подяками облдержадміністрації; почесний президент ФК «Говерли» Іван Шуфрич нагороджений нагрудним знаком «За розвиток регіону».

Святкування виходу ФК «Говерли» до вищого дивізіону чемпіонату України продовжив концерт естрадних зірок та феєрверк.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно