Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прокуратура порушила справу проти митників

Прокуратура порушила справу проти митників
Учора, 29 травня, прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовими особами відділу митного оформлення митного поста «Тиса», Чопської митниці, службовим...

Учора, 29 травня, прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовими особами відділу митного оформлення митного поста «Тиса», Чопської митниці, службовим становищем (ч.3 ст.364 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що 21 березня в зону митного контролю пункту пропуску «Чоп-Захонь» митного поста «Тиса» під керуванням громадянина Угорщини в’їхав автомобіль марки «PEUGEOT 405 GLD».

Службові особи Чопської митниці, в порушення Митного Кодексу України та Технології прикордонного та митного контролю у пунктах пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення, навмисно не провели належний митний контроль та огляд товарів, що переміщувались у автомобілі та після завершення митних процедур, які тривали 36 секунд, дозволили виїзд зазначеної машини із зони митного контролю.

Реклама

У подальшому, відповідно до акту про переогляд оформлених митними органами транспортних засобів та товарів, відділом митної варти Чопської митниці у салоні, конструктивних порожнинах та багажному відсіку іномарки виявлено 1300 пачок цигарок з акцизними марками Республіки Білорусь, загальною вартістю 2000 гривень, - повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, ДМСУ, державної прикордонної служби при провадженні ОРД, дізнання та досудового слідства прокуратури Закарпатської області Олександр Василенко.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно