Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Останній дзвоник на Воловеччині відвідав Іван Качур

Останній дзвоник на Воловеччині відвідав Іван Качур
У п’ятницю, 25 травня, день Останнього дзвоника відзначили і у Верхньоворітській та Нижньоворітській школах Воловецького району. Учнів та вчителів вітали заступник голови облдержадміністрації Іван...

У п’ятницю, 25 травня, день Останнього дзвоника відзначили і у Верхньоворітській та Нижньоворітській школах Воловецького району. Учнів та вчителів вітали заступник голови облдержадміністрації Іван Качур та голова Воловецької райдержадміністрації Василь Ковбаско.

ВІДЕО ДНЯ

Цього дня останній дзвоник лунає для учнів 1-х - 10-х класів, оскільки випускники вже в цей час проходять зовнішнє незалежне оцінювання. Більше двохсот учнів Нижньоворітської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів зібралися на урочисту лінійку. Привітав учнів, педагогів та батьків і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур: - Людина може втратити все – здоров’я, силу, гроші, красу. І тільки знання, що ми здобуваємо протягом життя завжди залишаються з нами. Тому розвиток освітньої галузі, інвестиції у наше майбутнє – дітей – сьогодні серед пріоритетних завдань, - наголосив Іван Качур.

Для того, щоб покращення умов навчання, школа цього дня отримала новий навчальний комп’ютерний комплекс. Не залишилися без подарунків і учні Верхньоворітської школи – відтепер тут є сучасний кабінет хімії.

Реклама

Загалом, цього дня близько ста шкіл області отримали сучасне обладнання – навчальні комп’ютерні комплекси, кабінети математики, хімії, фізики, спортивний інвентар. Устаткування закуплене за гроші з обласного бюджету.

Прес-центр ОДА

Реклама
Останній дзвоник на Воловеччині відвідав Іван Качур – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно