Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Понад 1400 дітей відпочинуть та підлікуються під час літніх канікул

Понад 1400 дітей відпочинуть та підлікуються під час літніх канікул

Понад 1400 дітей відпочинуть та підлікуються під час літніх канікул
Майже 1,5 тисяч дітей оздоровляться в Закарпатті за кошти Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності. У п’ятницю, 25 травня, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида...

Майже 1,5 тисяч дітей оздоровляться в Закарпатті за кошти Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності.

ВІДЕО ДНЯ

У п’ятницю, 25 травня, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида зустрівся з директором Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олегом Бондарем та керівником обласного відділення Фонду – Ігорем Сегляником.

Станом на травень 2012-го вже визначена кількість дітей, які не менше 21 дня оздоровлюватимуться в закарпатських санаторіях. Так, у дитячих оздоровницях «Малятко» та «Човен» улітку відпочинуть та підлікуються 1400 дітей.

Реклама

Олександр Ледида наголосив: область може оздоровити значно більшу кількість школярів: – На Закарпатті розташовані найкращі санаторії України. Унікальні мінеральні води та гірське повітря створюють чудову базу для відпочинку як дітей, так і дорослих не тільки влітку, але й взимку.

Відтак, керівник області запропонував Олегу Бондарю розглянути питання збільшення фінансування на оздоровлення саме в Закарпатті.

Реклама

Обговорили також можливість фінансової підтримки Фондом соцстраху спортивних шкіл краю: – Це також один з напрямів роботи Фонду. Ми надаємо посильну грошову допомогу на закупівлю обладнання та організацію спортивних змагань. Оскільки Закарпаття – край спортивний, розглянемо можливість виділення коштів на вищезгадані цілі у наступному році, - пообіцяв директор Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Олег Бондар.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно