Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді організовують фестиваль на честь Євро-2012

В Ужгороді організовують фестиваль на честь Євро-2012
В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, присвячене проведенню в Ужгороді фестивалю до відкриття Євро-2012. Свято триватиме 1 і 2 червня і складається із 3 основних частин: міжнародний...

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, присвячене проведенню в Ужгороді фестивалю до відкриття Євро-2012.

ВІДЕО ДНЯ

Свято триватиме 1 і 2 червня і складається із 3 основних частин: міжнародний футбольний турнір (для дітей 2002 року народження) на стадіоні «Спартак» (1 червня, початок о 10.00), конкурсу «Міс і Містер Євро 2012» (2 червня, облмуздрамтеатр, початок о 18.00) та вечірки у клубі «Фантом» (2 червня, після конкурсу). Про це повідомив співорганізатор фестивалю Євген Бібіков.

Щодо конкурсу, то його хореограф-постановник Іштван Федьо розповів: «Я погодився на пропозицію організаторів, хоча трохи вагався, оскільки в Ужгороді проводиться вже багато конкурсів краси. Тож ставився дещо скептично, але після зустрічі з організаторами мене зацікавила ця ідея, оскільки конкурс стосуватиметься конкретної теми – спортивної, отже буде нестандартним. Мені подобається, що учасники не є виключно модельної зовнішності, які займаються цим професійно. Проте вони мають бажання, дуже трудолюбиві і мені цікаво з ними працювати. Акцент робимо не тільки на футболі, а взагалі на здоровому способі життя. Один із виходів представить кілька видів спорту – кожна із 7 пар покаже свій. Зараз я уже розумію, що все добре і конкурс повинен сподобатися глядачам».

Реклама

Євген Бобров, начальник управління у справах культури, спорту, сім'ї та молоді Ужгородської міської ради зазначив: «Організатори звернулися до нашого управління з проханням допомогти. Ми поспілкувалися і зрозуміли, що це зовсім інший підхід до конкурсів, ніж був досі, тому радо відгукнулися і сприятимемо святу».

Вік учасників запланованого конкурсу -- від 15 до 24 років. Їх відібрали за результатами кастингу, що відбувся напередодні, - розповів Назар Дьордь, співорганізатор фестивалю. За його словами, організувати у місті свято досить важко, проте сподіваються на підтримку влади.

Реклама

«Ми самі займаємося футболом з дитинства і хочемо атмосферу чемпіонату донести до ужгородців», -- каже Назар Дьордь.

Ужгородський прес-клуб

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно