Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Що таке ОСББ і "з чим його їдять" - пояснюватимуть в Ужгороді

Що таке ОСББ і "з чим його їдять" - пояснюватимуть в Ужгороді
14-15 травня 2012 року в приміщенні Ужгородської міської ради відбудеться Регіональний тренінг з питань управління нерухомим майном та особливостей організації ОСББ. Дводенний семінар стартує у...

14-15 травня 2012 року в приміщенні Ужгородської міської ради відбудеться Регіональний тренінг з питань управління нерухомим майном та особливостей організації ОСББ. Дводенний семінар стартує у рамках програми «Управитель житловою нерухомістю». В основу Програми Центром досліджень місцевого самоврядування у м. Львів покладений Базовий навчальний курс та 4 Спецкурси. У Програмі акцентується увага не лише на загальних знаннях для кадрів щодо управління нерухомим майном (Базовому курсі), але і на окремих блоках Спецкурсів. Це зокрема менеджмент в управлінні житловим будинком, фінансове управління діяльністю ОСББ, експлуатація будівельних споруд і комунікацій та особливості правового забезпечення діяльності ОСББ.

ВІДЕО ДНЯ

Регіональний тренінг у м. Ужгороді відбудеться саме на основі Базової програми, проведення комплексного 8-денного програмного навчання заплановане на вересень 2012 році у місті Львові. Повний навчальний курс Програми (Базовий курс та 4 Спецкурси) триватиме протягом чотирьох тижнів у вересні (по 2 дні кожного тижня), тобто загалом 8 навчальних днів. По завершенні повного навчання учасники отримають сертифікати державного зразка про проходження курсу з підвищення кваліфікації працівників ЖКП за базовими акредитованими напрямами. Навчання в рамках Спецкурсів Програми буде проводитись за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження», органів місцевого самоврядування, Асоціацій ОСББ і комунальних підприємств, а також за власним вкладом учасників.

Ужгородська міська рада запрошує голів ОСББ, БК, КБ, керівників ЖРЕРів прийняти участь у регіональному семінарі, де будуть висвітлені теми:  захист інтересів управителя/ОСББ в суді, особливості бухгалтерського обліку в ОСББ, господарське та бюджетне планування, управління доходами організації, документообіг пов'язаний з управлінням будинком, укладання договорів у сфері ЖКГ, порядок формування тарифів. Місце проведення семінару: м.Ужгород, пл.Поштова, 3, ІІ поверх, Сесійний зал Ужгородської міської ради. 14 травня початок семінару: о 14.00 год., 15 травня початок семінару: о 9.30 год.

Реклама

Ужгородська міська рада

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно