Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ангеліна Моняк налаштована підкорити світову сцену

Ангеліна Моняк налаштована підкорити світову сцену
Про свою участь у проекті і плани на майбутнє учасниця конкурсу "Голос країни" ужгородка Ангеліна Моняк розповіла на прес-конференції у рідному місті. “Я скажу правду, що звичайно я розчарована...

Про свою участь у проекті і плани на майбутнє учасниця конкурсу "Голос країни" ужгородка Ангеліна Моняк розповіла на прес-конференції у рідному місті.

ВІДЕО ДНЯ

“Я скажу правду, що звичайно я розчарована другим місцем. Звичайно, мені подобається перемагати, як і всім людям, це насправді так і є. Я хотіла перемогти і думаю, що заслужила цю перемогу. Однак так склалися голоси. Я сподіваюся, що це все було правдиво. Павло Табаков хороший мій друг, і я знаю, що йому потрібен був цей контракт. Мені насправді був потрібний не контракт, а титул, що це моя перемога. Тому, звичайно, я не дуже задовільнилася другим місцем”, - сказала Ангеліна з приводу другого місця у телепроекті.

Шаленого ритму життя, у якому Ангеліна жила під час проекту, їй дуже бракує. Стверджує, що на проекті панує надзвичайно тепла атмосфера, всі люди - дуже прості і позитивні. “Цей напружений ритм класний і дуже підходить артисту. Після того, як шоу скінчилося, я дуже сумую за всім: за проектом, сценою, людьми. Розлучатися було неймовірно важко” - каже співачка.

Реклама

Тепер на Ангеліну “посипалися” різноманітні пропозиції від організаторів різних конкурсів, режисерів оперних театрів, продюсерів, власників телеканалів, та вона вирішила відмовитися від них заради мрії - великої світової сцени. “Зараз є дуже багато спокус, неймовірна кількість пропозицій - і естрадних, і телевізійних - але я пожертвую ними, просто відмовлюсь від них заради мрії. Бо я хочу навчатися у консерваторії, сподіваюся, що все вийде. Я насправді все життя мріяла виступати по всьому світі, у Європі. Я уявляла великі світові сцени, і думаю, що тільки з оперою можна досягти світового рівня. Бо естрада достойного рівня є лише в Америці, а щоб поїхати туди, це майже нереально. А з оперою я можу досягти певних вершин. Проект ще більше мене переконав, що потрібно займатися академічною музикою. Найбільше на цьому наполіг Костянтин Меладзе. Саме він сказав, що ти така неймовірна співачка і ніяку естраду співати не будеш. Хоча я могла, адже в мене надзвичайно широкий естрадний репертуар”, - розповіла Ангеліна.

Зараз Ангеліна мріє про навчання в італійській консерваторії. А ще переконана, що, де б не була, залишиться українською співачкою, яка представлятиме нашу державу на світовому рівні.

Реклама

Прес-центр "Закарпаття"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно