"Шкварку в шоколаді" від закарпатського фермера куштували на ярмарку
Під час щорічного туристично-інформаційного ярмарку "Євро Карпати 2012" 4 травня в урочищі "Дубки" спілкувалися, обмінювалися досвідом, домовлялися про співпрацю всі причетні до туристичної галузі Закарпаття.
ВІДЕО ДНЯРесторатори, готельєри, фермери, митці розташувалися під Ужгородом на лоні природи і влаштували потужний обмін досвідом та презентацію своїх досягнень. Так, наприклад, фермер з села Ботар Павло Тізеш, відомий своїми авторськими "еко-лекварами", натуральними соками та сиропами, а також свинями особливої породи "Монголиця" цього разу презентував... цукерку. Ексклюзивна цукерка, створена у співпраці з відомим шоколадьє Валентином Штефаньо, стала ексклюзивною родзинкою дегустаційного залу пана Павла, який діє у його селі. На фесті ж скуштувати цукерку могли всі охочі.
Турінфоцентр Закарпаття