Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Фінансових порушень на майже 12 мільйонів гривень усунено в області з початку року

Фінансових порушень на майже 12 мільйонів гривень усунено в області з початку року

Фінансових порушень на майже 12 мільйонів гривень усунено в області з початку року
Закарпатська державна фінансова інспекція (ДФІ) за три місяці цього року усунула фінансових порушень на суму 11,8 мільйонів гривень, що майже на 2 мільйони більше, ніж торік. Протягом...

Закарпатська державна фінансова інспекція (ДФІ) за три місяці цього року усунула фінансових порушень на суму 11,8 мільйонів гривень, що майже на 2 мільйони більше, ніж торік.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом січня-березня Закарпатські держфінінспектори домоглися усунення фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 11 мільйонів 760 тисяч гривень. Ця сума на 1 мільйон 770 тисяч гривень більша за аналогічний період минулого року.

Так, приміром, загальна сума усунених порушень тільки відділом інспектування органів державної влади за березень цього року становить 765,45 тисяч гривень. Завдяки діям інспекторів відділу фінансовим управлінням Ужгородської міської ради усунено 466,7 тисяч гривень шляхом коригування в сторону зменшення суми міжбюджетного трансферту на надання послуг по охороні здоров’я населенню Ужгородського району. Або ж інший приклад: Рахівською РДА усунено 149,39 тисяч гривень шляхом відшкодування до бюджетів орендарями не сплачених сум по оренді землі, що було встановлено ревізією фінансово-господарської діяльності у 2010 році.

Реклама

Та чи не найзначніша робота в березні проведена працівниками Хустської ОДФІ: упродовж березня цього року забезпечено відшкодування порушень на суму 853,4 тисяч гривень. Зокрема, за результатами ревізії ДП Хустське лісодослідне господарство поновлено по обліку безпідставно списану дебіторську заборгованість в сумі 72 тисяч гривень й виплачено донараховану заробітну плату в сумі 235,63 тисяч гривень; в ході ревізії Національного природнього парку «Синевир» донараховано та виплачено індексацію заробітної плати на суму 94,6 тисяч гривень.

Загалом упродовж І кварталу поточного року до правоохоронних органів передано 33 матеріали ревізій, притягнуто до дисциплінарної відповідальності 33 осіб, до матеріальної – 46, до адміністративної – 243 осіб, - повідомили в прес-службі ДФІ в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно