Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Сонячний напій" в Ужгороді: гуляння, вино, мед і шашлики

"Сонячний напій" в Ужгороді: гуляння, вино, мед і шашлики
У рамках свята "Сакура-2012" проходить фестиваль-ярмарок "Сонячний напій", який розгорнувся на Поштовій площі та вул. Ракоці (зокрема, у підвалах "Совиного гнізда") з 28 квітня до 2 травня. На ньому...

У рамках свята "Сакура-2012" проходить фестиваль-ярмарок "Сонячний напій", який розгорнувся на Поштовій площі та вул. Ракоці (зокрема, у підвалах "Совиного гнізда") з 28 квітня до 2 травня. На ньому цьогоріч, як і в попередні роки, найкращі винороби регіону пропонують свої винні шедеври гостям свята та борються за звання кращого майстра виноробства.

ВІДЕО ДНЯ

У святкові дні презентували на фестивалі від 10 різних сортів молодого вина – виробленого з урожаю 2010-2011 року, яке ще зберегло свій аромат теплих та запашних літніх днів, свіжого винограду попередніх двох років. Під час фестивалю винороби дійства розповіли історію закарпатського виноробства, традиції вживання та особливості цієї унікальної професії. Фестиваль відвідали пасічники з Мукачева, Мукачівського та Ужгородського районів, які пропонували гостям свята різні види меду – «майський мед», липовий мед, квітковий мед тощо – ремісники та умільці із багатьох міст області.

Окрім вина, відвідувачі свята змогли поласувати шашликами та іншими смачними стравами, які поширені у закарпатській місцевості. "Сьогодні зранку, перед початком фестивалю, до нас прийшли представники санепідемстанції й перевірили якість м’яса, продуктів, із яких ми будемо нині готувати страви, документи на них та санітарні книжки. До приготування їжі та до продуктів ми ставимося дуже серйозно", - повідомляють організатори заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно