Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська співачка поступилась у фіналі "Голосу країни"

Закарпатська співачка поступилась у фіналі "Голосу країни"
У неділю вся країна дізналася ім'я переможця проекту "Голос країни. Нова історія". Ним став Павло Табаков. За результатами глядацького голосування до суперфіналу пройшли Ангеліна Моняк та Павло...

У неділю вся країна дізналася ім'я переможця проекту "Голос країни. Нова історія". Ним став Павло Табаков. За результатами глядацького голосування до суперфіналу пройшли Ангеліна Моняк та Павло Табаков. Четверте місце з 11,6% симпатій публіки посіла Марія Яремчук, третє місце з 23,61% голосів віддали Назару Савку, про це інформує "Голос країни".

ВІДЕО ДНЯ

Підопічна Валерії (Ангеліна Маняк) випередила Назара менше ніж на 1%, а беззаперечним лідером першого етапу голосування став Павло Табаков з неймовірною кількістю відданих за себе sms-повідомлень та телефонних дзвінків - 40,47% від загального обсягу симпатій публіки.

Голосування за Павла та Ангеліну відкрили знову, стартувавши з нульової відмітки. Доки глядачі підтримували своїх фаворитів, вони вийшли на сцену разом з суперфіналістами першого сезону проекту. Підопічні Діани Арбєніної, Іван Ганзера та Павло Табаков, виконали разом пісню "А ми удвох". У свою чергу, Ангеліна Моняк в дуеті з Антоніною Матвієнко заспівала "Чарівну скрипку".

Реклама

Та вирішальна мить шоу не змусила себе довго чекати - і тріумфатором став Павло Табаков. Вдруге за історію проекту "Голос країни" найкращим вокалістом України визнано учасника команди Діани Арбєніної.

На "біс" пісню Павла "Тільки ти моя" співали всі конкурсанти шоу, а сам він отримав можливість підписати контракт з компанією Universal.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно