Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Народна пісня вивела закарпатську співачку у фінал "Голосу країни"

Народна пісня вивела закарпатську співачку у фінал "Голосу країни"

Народна пісня вивела закарпатську співачку у фінал "Голосу країни"
Нарешті Ангеліна Моняк відкрилася шанувальникам своєї творчості з іншого боку, звернувшись до народного співу. "Я давно хотіла виконати українську народну пісню, тому щаслива, що тепер маю таку...

Нарешті Ангеліна Моняк відкрилася шанувальникам своєї творчості з іншого боку, звернувшись до народного співу. "Я давно хотіла виконати українську народну пісню, тому щаслива, що тепер маю таку нагоду, – розповіла "Голосу країни" ужгородка. – Хоч я дуже люблю оперу та всі композиції, з якими виходила на сцену раніше, але й співати рідною мовою – справжня насолода для мене, тому що українські пісні – це музична культура моєї рідної країни, в якій я живу, де моє коріння і мій народ. Хочу вірити в те, що новий образ сподобається глядачам". На перший погляд, після виконання складних оперних арій, народна творчість мала б стати для вокалістки нескладною задачею, проте підопічна Валерії розказала, що на репетиціях все було не так просто, як здавалося на перший погляд. "Опера – досить широка форма співу, в якій є де "розгулятися" голосу, – пояснює півфіналістка. – На її фоні народне звучання дещо вужче. Тому після багаторазового виконання саме оперного жанру мені досить важко стримувати свій потік голосу, співаючи народну творчість, але я дуже стараюся. І вірю, що зможу добре впоратися з новим для себе завданням на проекті".

ВІДЕО ДНЯ

У червоній вишиваній сукні з червоною стрічкою на голові Ангеліна Моняк виглядала чудово, виконуючи народну пісню «Ой, у вишневому саду». І все ж Олександр Пономарьов розкритикував закарпатку, мовляв, фольклор – це не її, хоча й подякував їй за сміливість. Діана Арбеніна та Олег Скрипка подякували Ангеліні за несподіванку, а зірковий тренер Валерія – за довіру та, як і Пономарьов, сміливість.

Але глядачі, що взяли участь у голосуванні, оцінили ризик Ангеліни Моняк і більшістю голосів і саме їй довірили виступати у фіналі шоу "Голос країни".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно