Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ревізор в Ужгороді: хто пройде перевірку? (ФОТО)

Ревізор в Ужгороді: хто пройде перевірку? (ФОТО)
Сьогодні в Ужгороді несподівано з’явилася Ольга Фреймут із своєю програмою «Ревізор» ("Новий канал"). Ольга вирішила зненацька проінспектувати кав’ярню «Тірамісу», розташовану у провулку «Гірчичне...

Сьогодні в Ужгороді несподівано з’явилася Ольга Фреймут із своєю програмою «Ревізор» ("Новий канал"). Ольга вирішила зненацька проінспектувати кав’ярню «Тірамісу», розташовану у провулку «Гірчичне зерно»). Відвідувачі сприйняли гостю «на ура»!

ВІДЕО ДНЯ

За правилами передачі, Ольга, зробивши замовлення, обов’язково відвідує кухню закладу, туалет, у білих рукавичках перевіряє заклад на чистоту, оцінює інтер’єр, наскільки зі смаком оформлений, наскільки професійно поводять себе офіціанти. Ведуча побувала за барстійкою, сходила у WC, оцінила обслуговування.

Ольга Фреймут констатувала, що кава хороша, у кав’ярні чисто, відзначила, що це перша кав’ярня з «підвішеною кавою», яку вона відвідала у рамках програми. Щоправда «Тірамісу» омріяну табличку «Ревізор рекомендує» не отримало. Оскільки офіціантка за словами ведучої посміхалася нещиро, документів на тістечка заклад не надав. І ще до вбиральні треба йти через двір (окрема громадська вбиральня). 1,50 з Ольги у вбиральні не взяли, пояснивши це тим, що вона відвідувача кав’ярні (вони обслуговуються безкоштовно). Претензій до WC ведуча не мала.

Реклама

Фото Олександра Поповича

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно