Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Резонансне ДТП - під наглядом Генпрокуратури

Резонансне ДТП - під наглядом Генпрокуратури
ДТП за участі байкера під наглядом Генеральної прокуратури України - про це сьогодні на зустрічі із журналістами повідомив головний прокурор області Анатолій Петруня. Вказана подія набула широкого...

ДТП за участі байкера під наглядом Генеральної прокуратури України - про це сьогодні на зустрічі із журналістами повідомив головний прокурор області Анатолій Петруня. Вказана подія набула широкого розголосу, тому керівництвом МВС було прийнято рішення про передачу слідчого відділу. Зараз цією справою займається слідчий Міністерства внутрішніх справ із Києва, а нагляд веде Генеральна прокуратура України.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, ДТП сталося 19 березня. Близько 14.00 водій автомобіля марки «Фольксваген-Туарег» громадянка Ковач Інна - донька депутата облради від Партії регіонів, виїжджаючи з другорядної дороги допустила зіткнення з мотоциклом марки «Kawasaki ZX12R» під керуванням громадянина Камольцева Сергія, який в той час рухався по головній дорозі у напрямку КПП «Ужгород». Від отриманих внаслідок ДТП травм водій мотоцикла помер на місці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно