Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська мерія вчора працювала до 21 години, разом з підрозділом "Альфа"

Ужгородська мерія вчора працювала до 21 години, разом з підрозділом "Альфа"

Ужгородська мерія вчора працювала до 21 години, разом з підрозділом "Альфа"
Вчора в приміщенні Ужгородського міськвиконкому правоохоронці за нез’ясованих обставин проводили затримання керівника одного з управлінь. Прибувши на площу Поштову, наш кореспондент намагався увійти...

Вчора в приміщенні Ужгородського міськвиконкому правоохоронці за нез’ясованих обставин проводили затримання керівника одного з управлінь. Прибувши на площу Поштову, наш кореспондент намагався увійти до будівлі. Однак працівник служби охорони не впустив журналіста, мотивувавши це тим, що правоохоронці заборонили будь-кому входити до приміщення, поки тривають слідчі дії.

ВІДЕО ДНЯ

Разом із працівниками мерії, котрі на час проведення операції були змушені залишатися у власних кабінетах, журналісту довелося чекати пояснень майже до 9-ї вечора. За цей час із будівлі ніхто не вийшов. Урешті до представників медіа спустилася керуюча справами міськвиконкому Даніела Геворкян, аби прокоментувати ситуацію. Вона одразу акцентувала, що жоден із працівників міськвиконкому не має ніякого відношення до цих подій: «Сьогодні затримали не працівника міськвиконкому, а директора ЖРЕРу, комунального підприємства. Деталей я не знаю і коментувати ситуацію права не маю».

За словами пані Даніели, начальник ЖРЕРу надав недостовірну інформацію, яка й стала приводом для реакції правоохоронних органів. Мовляв, він приходив у міськвиконком як посередник у вирішенні певних питань. І назвав прізвище того чиновника, який зможе цьому «посприяти». Однак інформація, яку він стверджував, не знайшла свого підтвердження.

Реклама

Зважаючи на те, що у фойє міськвиконкому в руках правоохоронців ми помітили прилади для сканування мічених грошей, найімовірніше, мова йде про спробу хабарництва. Керуюча справами міськвиконкому наголосила, що «сьогодні, на жаль, будь-хто може, прикриваючись зв’язками з держслужбовцями, стверджувати, що він може вирішити певні питання. Це не відповідає дійсності».

Наразі жодних коментарів правоохоронців з цього приводу не отримано. Не з’ясовано також, хто з начальників ЖРЕРів попався і хто був тим чиновником чи чиновниками, на яких звели «наклеп». Утім, за неперевіреною інформацією, перший – очільник Жеру №4, а другий – керівник департаменту міського господарства Ужгородської міськради Олексій Касперов. Зазначимо, що Даніела Геворкян вийшла до журналістів одразу потому, як згасло світло у кабінеті Олексія Касперова.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно