Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Афганці невеличкими загонами входять до Євросоюзу

Афганці невеличкими загонами входять до Євросоюзу
Наприкінці березня ц.р. в м. Одеса співробітники СБУ затримали громадянина Афганістану, який підозрюється в організації міжнародного каналу незаконного переправлення осіб через державний кордон...

Наприкінці березня ц.р. в м. Одеса співробітники СБУ затримали громадянина Афганістану, який підозрюється в організації міжнародного каналу незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Тривалий час він переховувався від слідства.

ВІДЕО ДНЯ

На початку ц.р. поблизу с. Велика Добронь Ужгородського району правоохоронці затримали двох його спільників, місцевих мешканців, які намагалися незаконно переправити шістьох афганців через українсько-угорський державний кордон до країн ЄС поза пунктами пропуску.

Слідчими СБУ стосовно затриманих було порушено кримінальну справу, а організатора нелегального переправлення оголошено в розшук.

Реклама

30 березня ц.р. стосовно громадянина Афганістану слідчі Управління СБ України в Закарпатській області порушили кримінальну справу за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Наразі затриманий перебуває під вартою.

Слідство триває.

Реклама

Прес-центр СБ України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно