Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як не дивно, екс-чиновника – убивцю притягнули до відповідальності

Як не дивно, екс-чиновника – убивцю притягнули до відповідальності

Як не дивно, екс-чиновника – убивцю притягнули до відповідальності
2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, який вдарив бізнесмена, після чого той помер. Нагадаємо, що трагедією завершилася...

2 квітня прокуратура Закарпатської області скерувала до суду кримінальну справу за обвинуваченням молодика, який вдарив бізнесмена, після чого той помер.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що трагедією завершилася словесна перепалка між учасниками дорожнього руху в Ужгороді. Після обіду 2 лютого в міське управління міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці міста неподалік ЗОШ №1 лежить непритомний чоловік. Як повідомив заступник начальника управління-начальник відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ, при провадженні дізнання та досудового слідства прокуратури області Іван Косей, 52-річний ужгородець, приватний підприємець їхав на роботу, коли раптом дорогу йому загородив молодик. Той ішов проїжджою частиною дороги, перегородивши шлях машині, яку не хотів пропустити. Водій зупинився і зробив зухвальцю, котрий, до того ж, ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння, зауваження. На це молодик ударив чоловіка кулаком в обличчя. Падаючи, потерпілий ударився головою об мерзлий асфальт і втратив свідомість. Падіння виявилося смертельним, а смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Потерпілого доставили до лікарні, де він помер, так і не прийшовши до тями. Причиною смерті, за висновками лікарів, стала закрита черепно-мозкова травма.

Реклама

Молодик втік з місця пригоди, але невдовзі був затриманий працівниками карного розшуку. Йому 27 років, він працював в одній з державних установ міста. За цим фактом було порушено кримінальну справу за ст.119 КК України («Вбивство через необережність»).

Згодом, у кримінальній справі було змінено кваліфікацію на більш суворішу статтю кримінального кодексу – ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого, – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років).

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно