Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ввезення м’яса в Україну можна "порішати" з ветлікарем за 12000 гривень

Ввезення м’яса в Україну можна "порішати" з ветлікарем за 12000 гривень

Ввезення м’яса в Україну можна "порішати" з ветлікарем за 12000 гривень
За неофіційною інформацією, яку отримав телеканал «М-студіо», прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно начальника управління ветмедицини в місті Хуст та Хустському...

За неофіційною інформацією, яку отримав телеканал «М-студіо», прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно начальника управління ветмедицини в місті Хуст та Хустському районі.

ВІДЕО ДНЯ

4 квітня в прокуратуру Закарпатської області звернувся підприємець, який повідомив про те, що від нього вимагають хабар в розмірі 12000 гривень службові особи головного управління ветеринарної медицини в Закарпатській області за позитивний розгляд матеріалів про погодження заявника на ввезення на територію України продукції тваринного походження з Угорщини для подальшої реалізації на території області.

Проведеною перевіркою встановлено, що 4 квітня начальник управління ветеринарної медицини в м.Хуст та Хустському районі, в службовому кабінеті управління ветеринарної медицини в м. Хуст дійсно вимагав від заявника хабаря в розмірі 12 000 гривень для погодження в начальника головного управління ветеринарної медицини Закарпатської області дозвільних документів на ввезення м’ясо продукції на територію України з-за кордону.

Реклама

Цього ж дня в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники УМВС України в Закарпатській області спільно з працівниками Хустського МВ УМВС під час передачі заявником грошей затримали начальника управління ветеринарної медицини в м.Хуст та Хустському районі.

За даним фактом, 4 квітня прокуратурою області стосовно згаданого чиновника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. Також стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Прокуратура області проводить досудове слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно