Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді пройде "Булькфест"

В Ужгороді пройде "Булькфест"
"Не зважаючи на назву, фестивалем його назвати важко", - розповів координатор акції Микола Яцков: «Це такий собі стихійний і хаотичний демократичний захід, до якого  може приєднатись кожен з...

"Не зважаючи на назву, фестивалем його назвати важко", - розповів координатор акції Микола Яцков: «Це такий собі стихійний і хаотичний демократичний захід, до якого  може приєднатись кожен з бажаючих. Це навіть не флеш-моб – просто масове скупчення людей, які видувають мильні бульбашки. «Булькфест» є таким собі антистресовим заходом, приуроченим переходу від зими до весни».

ВІДЕО ДНЯ

«Булькфест» запланований до проведення на перехресті вулиць Корзо - Волошина – тут зазвичай багато перехожих, які радо приєднуються до видування мильних бульбашок. Серед них – батьки, які гуляють з дітьми, молодь, закохані пари. Однак, мильні бульбашки потрібно принести з собою, або ж придбати у розташованих поблизу магазинах", - розповів Микола Яцков. Акція проходить уже третій рік поспіль, традиційно – в останню суботу березня.

«Супроводжувати» захід будуть фотографи з місцевого клубу, таким чином, за словами координатора «це буде поєднання гарного заходу і гарної фотосесії». Минулими роками, хоч попередньо і було анонсовано приєднання до «Булькфесту» приблизно 150 осіб, насправді видувати бульбашки приходило десь до 40 людей. Відтак, координатори запрошують усіх бажаючих приєднатись до акції, тим самим підняти собі настрій і весело провести вихідний день.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно