Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перед лекцією Азарова закарпатським студентам провели інструктаж

Перед лекцією Азарова закарпатським студентам провели інструктаж

Перед лекцією Азарова закарпатським студентам провели інструктаж
Сьогодні у обласному драматичному театрі прем’єр-міністр України Микола Азаров зустрівся зі студентами чотирьох закарпатських вишів. Вихід прем’єра на сцену студенти зустріли стоячи, завзятими...

Сьогодні у обласному драматичному театрі прем’єр-міністр України Микола Азаров зустрівся зі студентами чотирьох закарпатських вишів. Вихід прем’єра на сцену студенти зустріли стоячи, завзятими оплесками.

ВІДЕО ДНЯ

У залі, так би мовити, ніде яблуку було впасти. Проте на деяких закарпатських медіа-ресурсах вже з’явилася інформація, що студентів не лише зігнали на цю зустріч, а ще й відібрали з усіх «найблагонадійніших».

Микола Азаров почав лекцію, підшуковуючи собі заміну. Очільник уряду просто спитав, хто зі студентів хоче у майбутньому стати прем’єр-міністром України, а потім одного за одним викликав представників трьох Закарпатських вишів на сцену.

Реклама

Чиновник на прикладі середньостатистичної сім’ї вирішив показати, в якому стані зараз економіка та як би вона мала і могла розвиватися. У ході лекції виникли цікаві нюанси. Так, наприклад, Азаров, одним з чинників розвитку економіки держави назвав дітонародження. «Рожать більше надо!», – закликав закарпатських студенток прем’єр та заодно й похвалився, що уряд суттєво підвищив виплати по догляду за дітьми.

Не забув Микола Янович і про високі ціни на російський газ, які сповільнюють піднесення економіки. До речі, пояснюючи студентам, як має мінятися вартість природного палива у залежності від відстані, на яку його транспортують, Азаров звернувся по допомогу до голови закарпатської обласної державної адміністрації: «Ледіда, від границі до Ужгорода скільки кілометрів?». Нажаль, не вдалося почути чи правильно відповів на питання губернатор, який сидів у передніх рядах.

Реклама

Попри те, що в таких випадках завжди є підозра, що активісти на сцені, спеціально підібрані для такої оказії люди, студенти таки умудрилися обламатися. Так, один з них, на запитання Азарова: що неправильно робить чинний уряд, – відповів, що у тому, що держава продала енерговиробляючі підприємства Азарову, є як плюс – так і мінус. Напевно, хлопець мав на увазі Ахметова, але скажімо так, цікава обмовка вийшла. Проте, на фоні свого «колеги», який почав розхвалювати дії влади, цей ляп виглядав значно краще.

Проте, як на мене, найприкрішим моментом було те, що незважаючи на те, що у всіх студентів була можливість, як мінімум, задати гостре питання прем’єру, бо чиновник увесь час намагався спілкуватися з залом, жоден з них цим не скористався. Вже після виступу одна із студенток на моє питання, чому ніхто із них так цього і не зробив, відповіла, що перед заходом вони пройшли своєрідний інструктаж. І що їх усіх нібито викликали до профкому та попросили «не виступати».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно