Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • П’яним ДАІшником, відео з яким "підірвало" Інтернет, виявився начальник ВДАІ АТІ? (ВІДЕО)

П’яним ДАІшником, відео з яким "підірвало" Інтернет, виявився начальник ВДАІ АТІ? (ВІДЕО)

П’яним ДАІшником, відео з яким "підірвало" Інтернет, виявився начальник ВДАІ АТІ? (ВІДЕО)
Йдеться про особу Мазара Юрія Миколайовича, котрий на сайті Управління ДАІ УМВС України в Закарпатській...

Йдеться про особу Мазара Юрія Миколайовича, котрий на сайті Управління ДАІ УМВС України в Закарпатській області значиться на посаді начальника ВДАІ АТІ. Щоправда, там він записаний ще у званні капітана, тоді як на відео на погонах видно майорські зірочки.

ВІДЕО ДНЯ

Фото міліціонера вдалося знайти в інтернет-версії газети "Берегово". Схожість – і справді майже очевидна. Істину мало би встановити керівництво закарпатської міліції, яке вже пообіцяло розібратися в інциденті, відео якого вже встигло облетіти майже всю Україну. "Цей ролик вже передивилося керівництво закарпатської міліції і вже шукають відповідно дані на цього працівника міліції. Якщо він дійсно служить в органах внутрішніх справ, якщо він не звільнений, я думаю, після проведення службової перевірки він служити не буде", – переконаний речник ГУ МВС України Володимир Поліщук, цитує його ТСН.

Як повідомляється у вступній частині до зазначеного газетного інтерв’ю з Юрієм Мазаром, виконуючим обов’язки начальника відділу державтоінспекції та автотехінспекції з обслуговування Берегівського району ВДАІ УМВС України в Закарпатській області його було призначено 1 липня 2010 року, а 7 вересня він став повноправним керівником відділення.

Реклама

До берегівського “відрядження”, повідомляє газета, пан капітан працював старшим інспектором з особливих доручень відділу адмінпрактики, оформлення матеріалів ДТП і дізнання обласного ВДАІ ГУМВС України. На цій посаді набув неабиякого досвіду, закріпивши теоретичні знання, здобуті в Харківському університеті внутрішніх справ, де вчився стаціонарно і закінчив з відзнакою в 2003 році.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно