Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жолтані вважає, що Погорєлов на нього "наїжджає" через його високий рейтинг?

Жолтані вважає, що Погорєлов на нього "наїжджає" через його високий рейтинг?

Жолтані вважає, що Погорєлов на нього "наїжджає" через його високий рейтинг?
Учора в Ужгороді провели рейд. Завчасно сподівалися обійти з десяток магазинів. Утім, зупинились лише на одному. Віктор Погорєлов видав розпорядження від 27.10.2011р № 405, згідно з яким служба у...

Учора в Ужгороді провели рейд. Завчасно сподівалися обійти з десяток магазинів. Утім, зупинились лише на одному. Віктор Погорєлов видав розпорядження від 27.10.2011р № 405, згідно з яким служба у справах дітей міста Ужгород мала перевірити магазини на предмет продажу алкоголю неповнолітнім. Замість того, щоб займатися реальними міськими проблемами, мер вирішив поборотися із колишнім конкурентом на виборах міського голови – Миколою Жолтані, більше відомого як власника цілодобових магазинів «Зина 0-24». Саме один із його магазинів став об’єктом перевірки. У журналі реєстрації перевірок підписалися п’ятеро представників міської ради. Цікаво, що Володимир Кенфіцький, який офіційно не є працівником міськради, бо лишень проходить стажування на посаду начальника служби у справах дітей міста Ужгород, теж поставив свій підпис. З якого дива? І хто він? На якій підставі він разом з іншими брав участь у рейді? Більше того, сьогодні у неофіційній розмові він повідомив, що перевірили 10 магазинів. Насправді ж, зайшли лише до «Зини».

ВІДЕО ДНЯ

Зрештою, ідея виявити факт продажу алкоголю неповнолітнім провалилася. Жодних підтверджень продажу немає. Протокол не складений. Чек не пред’явлений. І ще чимало НЕ, які підтверджують здогадки стосовно політичного підґрунтя рейду. Микола Жолтані, як власник магазинів, здійснює свою діяльність чисто, прозоро і офіційно. Під час планових перевірок порушень у магазинах практично не виявляють. Натомість зараз вирішили зробити підставу – відправили 17-тирічного хлопця по пляшку вина.

До виборів ще далеко, з моменту попередніх пройшов рік. Певно, крісло під нинішнім міським головою розхиталося, якщо він такими методами бореться із своїми конкурентами. І остерігається Віктор Володимирович молодого й амбіційного Миколи Жолтані, який, нагадаємо, на виборах минулого року зайняв четверте місце. За рік діяльності мера четверта позиція Жолтані скоротилась ледь не до першої.

Реклама

Якщо політичних конкурентів знищуватимуть задовго до виборів і в міжвиборчий період, то чого треба чекати під час виборчої кампанії. Повернуться 90-ті?

Віктору Погорєлову варто б було більше часу приділяти дитячій злочинності, жебракуванню, проблемам із відвідуванням школи і т.д., а не боротися за надуманими приводами із своїми конкурентами, які насправді нічого не порушують …

Реклама

За інформацією прес-служби М. Жолтані

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно