Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У церковному таборі дітей годували забороненою їжею

У церковному таборі дітей годували забороненою їжею
Прокуратура Виноградівського району Закарпаття спільно з медичними працівниками районної санітарно-епідеміологічної служби провела перевірку дотримання прав дітей на відпочинок, оздоровлення та...

Прокуратура Виноградівського району Закарпаття спільно з медичними працівниками районної санітарно-епідеміологічної служби провела перевірку дотримання прав дітей на відпочинок, оздоровлення та змістовне дозвілля у таборі відпочинку «Іммануїл» у селі Оклі Гедь Виноградівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Встановлено, що, порушуючи вимоги законодавства, в таборі відпочинку дітей «Іммануіл» з цілодобовим перебуванням дітей на базі церковної фари с.Оклі Гедь каналізаційна мережа їдальні – у несправному стані, у складському приміщенні зберігається консервна продукція домашнього приготування, продукти іноземного виробництва без супровідних документів про якість, у холодильній камері зберігається заморожений фарш, для дитячого харчування використовуються спеції. Зважаючи на це, прокуратура Виноградівського району головному санітарному лікарю району внесла припис про усунення порушень, а роботу табору відпочинку, у якому відпочивали 56 дітей, зупинено до усунення порушень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно