Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міністр економіки Словаччини хоче скасувати кордони

Міністр економіки Словаччини хоче скасувати кордони
Словацька Республіка повністю підтримує інтеграцію України до Європейського Союзу. Про це на брифінгу заявив Міністр економіки та будівництва Словаччини Юрай Мішков. Він очолює Словацьку делегацію на...

Словацька Республіка повністю підтримує інтеграцію України до Європейського Союзу. Про це на брифінгу заявив Міністр економіки та будівництва Словаччини Юрай Мішков. Він очолює Словацьку делегацію на засіданні українсько-словацької Змішаної комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітицтва, що працюватиме 29-30 вересня у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Ю.Мішкова, Словаччина має великий досвід у виконанні умов, необхідних для вступу до ЄС. «Наша країна має такий досвід і готова ним поділитися з Україною».

Водночас Надзвичайний та Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Павол Гамжік повідомив, що Словаччина підтримує Україну у питанні скасування візового режиму з ЄС. «Останнім часом значно зросла кількість віз, які Словаччина видала вашим громадянам. Ми щиро раді кожному, хто хоче відвідати нашу країну. Але ми підтримуємо Україну у питанні відміни візового режиму з Євросоюзом. Наша мета скасувати кордони між нашими державами», – сказав П.Гамжік.

Реклама

Прес-служба МНС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно